BLOG

Lees hier mijn blog artikelen over HSP | Sensitiviteit | Hoogevoeligheid | Grenzen stellen | Communicatie

Heb je vragen over HSP  of

over een van de andere onderwerpen,

stel gerust je vraag. Ik help je graag verder.

Ontmasker je Dramaqueen

Ontmasker je Dramaqueen

‘Is er dan niemand die rekening houdt met mij?’ Ik weet niet hoe het voor jou is, maar vroeger sprak ik deze zin nog wel eens uit. Ja, verwijtend, naar de ander. En het heeft best wel tijd gekost om in te zien dat ik wel degelijk zelf invloed had op de manier hoe...

Lees meer
Alles heeft een ritme

Alles heeft een ritme

Ken je dat gevoel dat je een liedje in je hoofd hoort en er vervolgens niet meer uitgaat? Ik werd vanochtend wakker met het riedeltje ‘Alles heeft zijn ritme’. Zo’n nummer dat ik niet echt geweldig vind, maar zich wel in mijn hoofd vastzet. Vrolijk en vasthoudend. Nou...

Lees meer
Empowerment geef je door

Empowerment geef je door

Empowerment geef je door….. Ik heb het ook moeten leren… Durven prachtig en krachtig te zijn! Geloven in mezelf.. Dingen doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Iedere dag daag ik mezelf weer uit.. Om, al is het maar, ‘ietsiepietsie’ uit mijn comfort-zone te...

Lees meer
Dankjewel Mandela!

Dankjewel Mandela!

Op een dag las ik terwijl ik al jaren bezig was met mijn persoonlijke ontwikkeling het gedicht van Nelson Mandela.  Ik was diep geraakt. Een mega inzicht. Ik realiseerde me ter plekke, dat ik niet alleen bang was om te falen.. ik was zeker zo bang om te stralen....

Lees meer