Sensitief Leiderschap

Hét programma waar Sensitiviteit, Communicatie & Leiderschap samen komen

Maak van je sensitiviteit je toegevoegde waarde

Ben jij die hoog- sensitieve vrouw die kriebels voelt en ‘ergens’ weet dat ze meer te bieden heeft in haar leven, werk of bedrijf?

Snak jij naar meer ruimte voor jezelf,  je gevoel en sensitiviteit.  En zou je daar leiderschap in willen ontwikkelen?

Heb jij behoefte aan praktische concrete ondersteuning om sterker jezelf te kunnen zijn? 

Wil jij meer inzicht in je hoog- sensitiviteit, zodat je je prachtige intuïtie en sensitiviteit concreet kunt benutten in je (werk)leven en je bedrijf? 

Dé unieke mix tussen HSP, Communicatie en Leiderschap maakt in 10 stappen naar Sensitief Leiderschap ook voor jou mogelijk!

HSP-Dorothea-Verhagen-trainer-coach
HSP-Dorothea-Verhagen-trainer-coach

De opbouw van het programma

5 praktische online modules. Iedere module bestaat uit 2 stappen. Per module ontvang je teksten, video’s, audio’s, concrete praktische oefeningen en reflectie opdrachten. 

Je kunt de modules op eigen tempo en volgorde doorlopenEen heel jaar lang kun jij vragen stellen of opmerkingen  in de interactieve leeromgeving.

Module 1 'Ken en erken je blauwdruk'

Leer je hoog-sensitiviteit kennen. Ontdek je valkuilen. Leer jouw handleiding kennen en creëer balans. De basis om sensitief effectief te kunnen zijn.

Module 2 ontwikkel je 'Sensitief Leiderschap'

Je persoonlijk en sensitief leiderschap vormen de basis. Leer jezelf kennen: Het verschil tussen gevoel en emotie. Wat zijn je gedachten. Je behoeften en je waarden.  Je groeit in je zelfvertrouwen. De concrete communicatie versterkt je in je expressie. Word eigenaar van jouw sensitiviteit en neem de regie!

HSP-Dorothea-Verhagen-trainer-coach
HSP-Dorothea-Verhagen-trainer-coach

Module 3 'Energie & Balans'

Zelfzorg en aandacht voor je welzijn. Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé. Wat heb jij nodig im te ontspannen. Hoe kun je zorgen dat je volop energie bij jezelf kunt blijven. En ruimte hebt voor contact met anderen.

Module 4 'Je sensitiviteit als tool'

In deze moduel leer je je sensitiviteit in te zetten als tool in je (werk)leven. Hoe benut je je gevoeligheid en intuïtie? Wat is er voor nodig om juist je sensitiviteit te gebruiken als toegevoegde waarde. Verdieping te geven aan je reatie’s en rol. Niet zweverig en vaag, maar concreet en heel duidelijk. Uniek door de combinatie tussen HSP & Communicatie. 

Module 5 'je droomleven- baan -bedrijf

Wat past er bij jouw hoog-sensitieve kenmerken en talenten. Waar kun jij geven wat je te geven hebt zonder jezelf te verliezen. Je creeert een omgeving die bij je past zodat jij met je sensitieve talent gaat floreren. Na de 10 stappen te hebben doorlopen ben jij op je best!

Dit programma is echt iets voor jou als jij genoeg hebt van:

 • Je steeds maar weer vermoeid en overprikkeld voelen
 • Teveel ballen in de lucht houden met te weinig vrijheid en/ of inkomsten
 • Te weinig ontspanning
 • Te weinig overzicht, resultaat en focus 
 • Je onzekerheid bij zichtbaarheid en profileren van jezelf en je sensitiviteit
Dorothea-Verhagen-HSP-coach-trainer

Door ervaring heb ik geleerd wat het effect is als je niet voor jezelf kiest:

Je raakt uit balans met uiteindelijk zelfs burn-out klachten tot gevolg.

Heb je steeds minder tijd hebt voor je partner, gezin en omgeving, kortom de belangrijke dingen in je leven.

Blijf je ‘eeuwig’ hangen op dit level. Je stagneert in je groei, je persoonlijke ontwikkeling, je komt niet verder.

Groei jij niet, je carrière en je bedrijf ook niet.

Zul je steeds meer onbegrip opmerken vanuit je omgeving en je daardoor nog eenzamer voelen

En ik weet, het kan écht anders…

Je kunt dit programma beter voorbij laten gaan:

 

 • Als je stiekem liever alles bij het oude laat. . .
 • Als jij niet openstaat voor handvatten, confronterende inzichten, groei en ontwikkeling. 
 • Als je niet zélf wilt investeren in het belangrijkste proces van je leven. Niet qua kosten en niet qua inzet en energie. 
 • Als je nog op het punt zit dat je gelooft dat alleen veel boeken lezen je ook daadwerkelijk stappen vooruit helpt.
 • Als je gelooft dat je met trucjes en een quickfix ook je resultaten kunt behalen.
 • Als je gelooft dat je bedrijf los staat van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling 
 •  Als mijn uitspraken je niet ‘raken’.

Ik geloof niet in sprookjes?

Ik weet, dat als jij dé stap maakt naar eigenaarschap van jouw sensitiviteit,  je sensitieve talent en je voelt dat je daarmee iets te doen hebt op deze aardbol…  je krachtig en prachtig je sensitieve zelf kunt zijn.

Ik gun je het zelfvertrouwen, de balans en de moed om het ánders te gaan doen. Mét ontwikkeling van concrete vaardigheden. 

Hoog Sensitieve 40+ vrouwen zijn nog veel te bescheiden en onzichtbaar!

Hoe spannend het ook is… Je hebt het misschien ook niet geleerd in je leven. Jouw stap uit je comfort-zone zorgt voor balans en groei. Niet in de paniek-zone maar in de strech-zone! Dus niet de dingen doen omdat anderen het doen. Doen wat bij jou past. Je zelfvertrouwen en balans laten groeien en kiezen voor jouw unieke manier.

Sensitief Leiderschap Staat voor eigenaarschap & verantwoordelijkheid. Voor moedig bespreekbaar maken waar anderen stil blijven. Waardoor er diepgang ontstaat in je leven, werk of bedrijf.

Voor kracht en zachtmoedigheid. Voor jouw beste versie van jezelf.  En daar zijn kennis, inzicht en concrete communicatievaardigheden voor nodig.

Ik gun het jou om het proces waar ik de afgelopen jaren mee bezig ben geweest, in kortere tijd te doorlopen.  Al mijn tijd en investeringen in opleidingen, coaching   heb ik samengevoegd in het jaarprogramma ‘Sensitief Leiderschap’ zodat jij geen tijd hoeft te verliezen.

Sensitief Leiderschap Is een liefdevolle uitdaging om de tweede helft van je leven anders in te vullen dan je altijd deed, met de uitdaging je hoog-sensitiviteit als kracht in te zetten in plaats worstelen en balanceren in je leven, baan of bedrijf.

Door persoonlijke groei is je sensitiviteit straks waardevol en effectief voor jou, én voor de wereld.

“Dorothea leert je dicht bij jezelf te blijven en daardoor boven jezelf uit te stijgen”

Niet in je eentje maar onder begeleiding

Kies voor het online jaarprogramma met extra coaching.  Hierbij heb je de vrijheid van het online programma en de extra ondersteuning op het moment dat het jou past.

Of gun jij jezelf het állerbeste?

Kies voor exclusieve en intensieve begeleiding… van mij.

Jij krijgt naast het online programma de meest exclusieve en persoonlijke aandacht die je jezelf kunt wensen.

Je ontvangt coaching gedurende het jaar op het moment dat jij dat nodig hebt. Er is per jaar plek voor 10 vrouwen die kiezen voor dit jaarprogramma.

Jouw doelstellingen zijn het uitgangspunt in dit bijzondere traject. Dus op basis van je vraag stemmen wij steeds af wat de beste en meest effectieve vorm is op dat moment.  Dat kan telefonisch, live,  per Skype of contact per app zijn.  Vanzelfsprekend staat deze bijzondere en nauwe samenwerking garant voor unieke Sky High resultaten.

Om zeker te zijn van de klik en de juiste verwachtingen hebben we een kennismakingsgesprek om te bekijken of wij en de doelstellingen bij elkaar aansluiten.

Inclusief 5 live trainingsdagen gedurende het jaarprogramma

Let op: beperkt aantal plaatsen per jaar!

 

Praktische informatie

Het jaarprogramma kun je dus in verschillende varianten volgen en je kunt op ieder moment instromen. Het aantal plaatsen voor het jaarprogramma met ‘Coaching on Request’ is beperkt.

Het jaarprogramma loopt continue door. Er kunnen dus gedurende het jaar steeds nieuwe deelnemers instromen.

Lees hieronder de mogelijkheden

Sensitief Leiderschap Online

Dit jaarprogramma bestaand uit 5 volledige module trainingen kun je volledig in eigen tijd en tempo volgen. Je hebt een volledig jaar ruimte om vragen te stellen en feedback te ontvangen.

Sensitief leiderschap + Coaching

Jij benut al mijn kennis, werk- en persoonlijke ervaringen én unieke expertise op het gebied van HSP & Communicatie.

We plannen 6 sessies die aansluiten bij jouw proces en leervraag. 

 

Sensitief Leiderschap 'All in'

Naast het volledige online programma volg jij de 5 live trainingsdagen HSP & Communicatie. Daarnaast heb jij de gelegenheid ‘Coaching on Request’ in te zetten. Coaching op het moment dat jij het nodig hebt. Telefonisch, skype of per mail of app. Zeer uniek en effectief.

Meld je aan voor een vrijblijvend intake gesprek. Zodat we samen kunnen ervaren of we willen samenwerken.

Twijfel je nog?

Twijfel je of dit programma wel bij je past of welke variant je het beste kunt kiezen? Neem dan altijd contact met me op. In een gesprek kunnen wij samen gaan bekijken wat het beste bij jou past. Twijfel dus niet langer en ga in gesprek met mij. Ik kijk er naar uit!

Stuur een bericht