Gratis webinar ‘Grenzen stellen’ voor sensitieve en intuïtieve vrouwen

Grenzen stellen is echt méér dan alleen ‘nee’ leren zeggen!

Al is het leren om nee te zeggen is voor velen al een uitdaging op zich. Sociale vaardigheden komen nog steeds te weinig voor in het huidige onderwijs. Laat staan de concrete communicatie- vaardigheden. Voor de gemiddelde vrouw 40+ was dat sowieso vroeger geen standaard onderdeel in je opvoeding.

Grenzen stellen is een waardevolle vaardigheid die je veel voordelen op kan leveren. Voor velen maakt het een harde en stevige indruk, terwijl grenzen kennen en aangeven juist zacht en liefdevol kan zijn, mits je je grenzen op een effectieve, respectvolle manier overbrengt aan anderen.  

Communicatievaardigheden ontwikkelen hangt direct samen met persoonlijke ontwikkeling. Je zult een verbinding moeten kunnen maken met je innerlijke beleving, wil je communicatief effectief zijn. Daarnaast is de verbinding met anderen ook essentieel om resultaat te behalen.  

Grenzen stellen is een begrip wat te pas en te onpas wordt genoemd. Het is veel breder dan aangeven wat je niet wilt. Leren kennen van je grenzen heeft meerdere voordelen als je het op de juiste manier inzet. Zomaar iets bij de ander over de schutting gooien is echt iets heel anders.

Wat jij o.a. gaat leren in dit webinar

Wat maakt dat grenzen kennen en stellen zo’n belangrijke vaardigheid is voor sensitieve en intuïtieve vrouwen

Wat is de relatie tussen grenzen stellen en hoog sensitiviteit?   

Hoe kun je leren je grenzen herkennen? 

Hoe kun je jouw grenzen aangeven met respect voor de ander?

Wat betekent begrenzen van jezelf en voor jouw vrijheid?   

Wat zijn de grootste valkuilen?  

Wat zijn de 5 voordelen van leren grenzen stellen?

 

Ben jij op zoek naar de tip’s en meer inzichten? En wil jij meer energie, minder overprikkeling en leren over het beter inzetten van je talenten. Zodat je meer vrijheid kunt ervaren. En je dus ook effectiever en met meer plezier aan het werk kunt of je bedrijf runt?   

Dan ben je hier op de juiste plek. Door de mix tussen (op wetenschap gebaseerde) feiten over hoogsensitiviteit, praktische inzichten én concrete communicatie vaardigheden kunt jij duurzaam resultaat behalen.   

 

Meld je nu aan en ik zie je bij het eerstvolgende gratis webinar! 

 

 

Schrijf je nu in voor het GRATIS webinar “Grenzen stellen”

Kies uit de nieuwe data  

Voor mij was het enorm verhelderend om te ervaren dat ‘Grenzen stellen’ niet hard is. Dat ik als sensitief persoon op een fijne betrokken manier voor mezelf kan opkomen.. en dat begrenzen van jezelf veel meer dan dat is. Echt Top!

Marloes

Dorothea vertelt alles zo inspirerend. Zij weet vanuit haar ervaringen  precies te verwoorden hoe het voor mij is. Ik hing aan haar lippen. Na een uur al veel info om zelf mee aan de slag te gaan. Ik ben op de goed plek.

Jolanda