Recensies

Lees hieronder wat anderen zeggen.

Als hooggevoelig persoon ben ik lange tijd op zoek geweest naar een coach die voor mij ‘goed’ voelde. Een coach met wie ik een vertrouwde klik zou hebben, zodat ik me kwetsbaar kon durven openstellen.

Zoekend op het internet kwam ik de website van Dorothea tegen. Het moment dat ik haar foto zag wist ik het meteen; ik heb haar nodig als mijn coach! Ik werd emotioneel door haar warme, maar ook hele krachtige uitstraling. En dat was precies waar ik naar op zoek was; mijn eigen gevoeligheid om kunnen zetten in mijn kracht!

Mijn ervaring met Dorothea als trainer is dat ze feilloos de vinger op de zere plek kan leggen. Ik bewonder haar en neem graag als voorbeeld als het aankomt op durven vertrouwen op je intuïtie. Hoe je daarop durft te koersen en te varen. Tijdens onze contacten voelde ik me gezien, gehoord en gekend. Nu vertrouw ik ook weer beter op mijn eigen wijsheid.

Aardig, met begrip, doch overtuiging en inspirerend! Dat is Dorothea.

Wat anderen nog meer zeggen

De bijeenkomsten zijn helder en leerzaam! Terug naar jezelf staat centraal. 

Dorothea is een warm en open persoon. Het gevoel van veiligheid in de groep staat bij haar voorop. Hierdoor ontstaan openheid, eerlijkheid en vertrouwen.

Dorothea inspireert je om je zelf te ontplooien, tijdens de bijeenkomst, maar ook zeker daarna werkt dit nog door. Een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en wil ontwikkelen. Een training is zeker een meerwaarde  voor zowel je team als jezelf.

Door de training voelen we verbinding, daarom hebben we ervoor gekozen om de samenwerking te intensiveren. We kijken altijd uit naar haar komst!

Mandy Kuijstermans

Pedagogisch medewerker Zwanenhof Roosendaal

Soms ontmoet je iemand waarvan de persoonlijkheid en het vak dat zij uitoefent zo met elkaar verbonden zijn, dat kennis en kunde een directe verbinding naar het hart legt. Dorothea wist mij te raken precies op de plek die aandacht nodig had. Wat ze zegt komt direct binnen. Zij heeft mij laten zien hoe ik mezelf mag …ZIJN. Dank!

Carmen van Velzen

Activiteitenbegeleider | Pedagogisch medewerker SkippyPepijn

Voor Dorothea is Gordon ‘a way of live’ en dat inspireert enorm! Niet alleen voor mijn werk in de kinderopvang, óók in mijn dagelijks leven

Rian Doornbos

Pedagogisch medewerker Skippy PePijn

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Social recensies

× Hoe kan ik je helpen?